//
esteu llegint
Jam d'escriptura, Narrativa

Jam d’escriptura (primer intent)

En aquesta primera prova de Jam d’escriptura comptarem amb quatre escriptors: Xavier Ruscalleda, Joan Serra, Maribel Torres i Pep Fargas, dos il·lustradors i en DjQ que a més de la música controlarà el dispositiu audio-visuals (càmeres, projectors, sonorització).

La sessió també servirà com a “prova de càrrega” del nou local social de l’Au Cal·ligràfica, la Sala Bulbena situada al carrer Valls Vells, 11 d’Olot.

Guió de partida

Espai: Hotel Puigsacalm  (Can Trona)

Hotel Puigsacalm - Erupcions Volcàniques Controlades

Temps: Any 2025 (hem sortit de la crisi gràcies a la inversió/invasió xinesa)

Situació: El Túnel de Bracons ha estat desdoblat i acull el trànsit de camions de la península ibèrica cap a Europa. L’Hotel Puigsacalm va ser comprat el 2015 per una multinacional del sexe, de capital xinès, que va imposar una direcció/gerència estrangera del senyor Li Kou. El negoci, durant els primers anys va ser un èxit sense precedents que va eclipsar els puticlubs històrics instal·lats a la Jonquera. Els mètodes excessivament clàssics d’en Li Kou: mal tracte de les treballadores, wiski de garrafa, barra americana, i poca llum; van fer entrar en pèrdues el Club, fins que el consell d’administració de la multinacional va demanar a una empresa de consultoria catalana un pla de viabilitat i de re-orientació dels serveis, sota la nova direcció de la senyora Sun Si, una catalana de Torelló de nom Assumpció Pujol, que ha cursat un màster en màrqueting sexual a la Universitat de Shanghai, disposada a implementar les innovacions necessàries per tornar a ser líders del sector.

Vies de relat:

1. Els clients camioners/res busquen alguna cosa més que sexe: ambients familiars, festes i menjars ètnics.
2. La reproducció acurada d’ambients familiars obre un filó d’ocupació entre els garrotxins: senyores i senyors de més de 60 anys per fer de sogres o mares, pares i avis del camioner/ra, adolescents que actuïn com els fills, senyores o senyors per reproduir l’esposa o el marit.  Càsting entre els garrotxins per a llogar personal.
3. El sexe no té un paper preponderant i sol ser servit per la senyora o senyor que interpreta el paper de la cunyada o del cunyat.
4. Visita de L’Abad de Jasna Góra, monestir catòlic polac, que acull la famosa Marededéu de Czestochova i que ha decidit donar un premi al puti club per la seva reproducció dels ritus familiars nadalencs, adreçats als camioners polacs. (dormir a la palla, rentar els diners, menjar específic, cançons especials…)
5. Sessió de treball de la consultoria per redactar el pla de viabilitat.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: